Termeni si Conditii

Termeni și Condițîi generale de utilizare a site-ului Meriti.ro

MERITI MAG S.R.L înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/6424/2019 deține și administrează site-ul www.meriti.ro magazin on-line care oferă și informații despre produsele comercializate și campanii în desfășurare.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile în care orice persoană poate vizita sau accesa site-ul www.meriti.ro. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile vă rugăm să nu folosiți site-ul, dacă continuați să utilizați site-ul nostru vom considera că ați acceptat Termenii și Condițiile.

Meriti.ro își rezervă dreptul de a schimba, corecta, modifica, adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime termenii și condițiile sau prețurile produselor prin postare pe Site fără nicio altă înștiințare.

Site-ul meriti.ro se adresează persoanelor cu vârsta peste 18 ani sau minorilor cu vârsta între 14-18 ani care au acordul părinților pentru vizitarea site-ului.

Optând pentru înregistrare, clientul se obligă să furnizeze corect numele, adresa și alte informații necesare în vederea operării comenzilor plasate.

Clientului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de Meriti.ro

Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

Magazinul Online Meriti.ro își desfășoară activitatea doar pe teritoriul României.DREPTUL DE AUTOR

Meriti.ro deține dreptul de autor sau de folosință asupra conținutului siteului - text și imagini

Daca ai observat o încălcare a dreptului de autor sesizată pe site te rugăm să ne trimiți un mail pe adresa meriti.office@gmail.com.TERMENI DE TRANSPORT

Produsele comercializate de către MERITI MAG SRL sunt livrate folosind serviciul de curierat rapid. Livram produsele noastre doar pe teritoriul României.

Toate produsele sunt noi și livrate în ambalajul original al producătorului.PLATA PRODUSELOR

Meriti.ro iți pune la dispoziție doua modalități de plată:

1. Ramburs - plata în numerar la livrare coletului. Pentru acceptarea comenzilor cu plata ramburs valoarea comenzii trebuie sa fie minim 49 lei. Comenzile sub valoarea de 49 de lei sa vor achita cu cardul.
2. Plata cu cardul online - plătește online cu card bancar și beneficiezi de cea mai simpla metoda de plată. Plata online este realizata de procesatorul de plati international STRIPE.
RECLAMAȚII

Toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate, vor fi transmise de către Cumpărător în termen maxim de 3 zile de la primirea produselor. Reclamaţiile primite după această perioadă, nu vor fi luate în considerare. Reclamația vă fi adresată departamentului specializat la adresa de email: meriti.offic@gmail.com. Odată cu notificarea scrisă se vor atașa și foto sau video, în funcție de situație.


Garanția produselor

Toate produsele comercializate de MERITI MAG SRL beneficiază de garanție de conformitate pentru o perioadă de 24 luni de la data achiziției pentru persoanele fizice. Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, prize fară împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționarii echipamentelor.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor REGULAMENTULUI PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI UE nr.679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulament general privind protecția datelor) Meriti Mag SRL are obligaţia de a administra în condiţîi de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi, în calitate de Client, prin completarea următoarelor informații: nume și prenume, adresa de livrare a produselor, număr de telefon, adresa de e-mail.

Scopul colectării datelor este acela de a livra produsele comandate iar durata stocării datelor este pe perioada în care contul dumneavoastră este activ. Datele furnizare sunt stocate în contabilitate, conform legilor în vigoare, pe facturile dumneavoastră de achiziție.Conform REGULAMENTULUI PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI UE nr.679 din 27 aprilie 2016, beneficiezi de următoarele drepturi:

Drepturile utilizatorilor:

- dreptul la informare (operatorul este obligat să încunoştinţeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);

- dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de e-mail folosită);

- dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevăzută în site); orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

- dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment că datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;

- dreptul de retragere a consimțământului;

- dreptul de a se adresa justiţiei;

- dreptul la portabilitatea datelor

- dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.

- modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor enumerate mai sus (recomandăm e-mail-ul).

Toate aceste drepturi le poți exercita prin e-mail la meriti.office@gmail.com contactând ofițerul pentru Protecția Datelor (DPO) prin adresa de e-mail menționată mai sus.

MERITI MAG S.R.L aplică toate măsurile tehnice și organizatorice pentru asigurarea securității datelor tale personale, protejării lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii ori accesului neautorizat asupra lor.


Politica de confidențialitate

MERITI MAG S.R.L. are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal completate de către client în momentul plasării unei comenzi pe site-ul www.meriti.ro.

- Terții care au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal sunt companiile de curierat cu care se face livrarea si departamentulde contabilitate. Daca optați pentru plata online prestatorul de plăți STRIPE are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, firma de evidentă contabilă.


- scopul prelucrării datelor respective (de obicei efectuarea comenzii şi livrarea);